együtt a gyerekekkel szabadidő egyesület

pécsi shotokan karate

Pécsi egyesületünk 1997 óta működik, Együtt a Gyerekekkel Szabadidő Egyesület (E.GY.SZ.E.) néven.
Célunk hogy a tradicionális karate alapelveit megtartva helyet adjunk és nyitottak legyünk új célokra, perspektívákra, így biztosítva tanítványaink számára a lehető legjobb minőségű harcművészeti oktatást.
Egyesületünk alapítótagja a Magyar Karate Szakszövetségnek, valamint tagjai vagyunk a "Shotokan Karate-do International Federation" és a "Global Karate Association" világszövetségeknek.

Edzéseink

Kezdő

Kezdő edzéseink során tanítványaink elsajátítják a Shotokan Karate alapjait, megismerkednek az alapvető önvédelmi technikákkal, valamint megszerzik az önvédelemhez szükséges elméleti tudást. A legkisebbeket küzdőjátékokon keresztül vezetjük be a harcművészetek világába.

Felnőtt Kezdő

A karate nincs korhoz kötve, így az idősebbik korosztály is bátran belevetheti magát a harcművészet világába, hogy a mindennapi stressz, a munka világa mellett egy időre kikapcsoljunk és a saját magunk tökéletesítésére összpontosítsunk.

Középhaladó

Középhaladó edzéseinken a tanítványok már elég ügyesek ahhoz, hogy magasabb szintű formagyakorlatokat valamint ütés és rúgás technikákat gyakoroljanak. Ezen a szinten a karatékák megismerkednek kötött küzdelmeken keresztül a szabad küzdelem alapjaival.

Haladó

Haladó edzéseinken azok a tanítványok vehetnek részt, akik bizonyították ügyességüket, technikai valamint elméleti tudásukat. A haladó edzéseken már bonyolultabb technikákkal, formagyakorlatokkal illetve küzdelemmel ismerkednek meg a karatékák.

Időpontok

Testvérvárosok terei általános iskola

Gyermek edzések

7632 Pécs, Testvérvárosok tere 1.

Hétfő
16:00-17:00

Szerda
16:00-17:00

PKK melinda közösségi ház

Felnőtt és haladó edzések

7632 Pécs, Melinda utca 1/1.

Hétfő
17:30-19:00

Csütörtök
17:30-19:00

Edzőink

Kéri-Nagy Iván

2°Dan

dr. kéméndi konrád

1°Dan